UFA Scholing – Verslavingszorg in achterstandswijken – Amersfoort

Heeft u de UFA scholing ‘Verslavingszorg in achterstandswijken’ in Utrecht gemist of kon u niet meer deelnemen omdat de scholing vol was? Dan bent u van harte welkom op donderdag 1 november in Amersfoort om deze scholing te volgen. Tijdens de bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Jellinek, wordt gesproken over onder andere de verschillende soorten verslaving (gamen, gokken, roken, blowen, alcohol, GHB, lachgas, porno, harddrugs).

Het grote belang van samenwerking binnen de wijk vanuit de diverse partijen is ook voor Jellinek een speerpunt. Hoe op juiste wijze hier goede afstemming en passende werkwijze aan te geven met bijvoorbeeld de politie, justitie, psychiatrie, preventie en vroegsignalering komt daarom ook aan bod. Na de pauze gaan we in op achterstandswijk-specifieke zaken zoals Laag Verstandelijke Beperking (LVB) en andere culturen. Bekijk ook het verslag van de scholing in Utrecht.

Doelgroep

Huisartsen, POH’s, apothekers, wijkverpleegkundigen, buurtteam-medewerkers werkzaam in achterstandswijken in Utrecht. Maar ook iedereen daarbuiten is welkom!

Tijd en locatie

Tijd: 17.30-20.30 uur, voor een maaltijd wordt gezorgd.
Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7, 3811 LM in Amersfoort

Accreditatie

Accreditatie is toegekend voor 3 punten voor huisartsen, praktijkondersteuners en POH-GGZ.

Aanmelden

Meld u onderstaand aan voor deze kosteloze bijeenkomst.
Let op: er is een maximum aantal plaatsen, vol=vol. Bij over-inschrijving krijgen medewerkers van huisartspraktijken in achterstandswijken voorrang.