2e online bijeenkomst Goede Voorbeelden Achterstandswijken

Op maandag 5 juli organiseren de Achterstandsfondsen de tweede Goede Voorbeelden bijeenkomst van 17.00 tot 18.00 uur. Deze online bijeenkomst gaat over de Krachtige basiszorg en is voor huisartsen, zorgverzekeraars, betrokkenen van de Achterstandsfondsen en andere geïnteresseerden.

Programma

Meer werkplezier, tevreden patiënten, een andere praktijkorganisatie, samenwerking met het sociaal domein, ervaringen met meer tijd voor de patiënt: Drie praktijken in verschillende steden die twee jaar geleden met Krachtige basiszorg zijn begonnen, delen hun ervaringen.

Richard Starmans, huisarts en adviseur bij de Achterstandsfondsen, vertelt over de resultaten van het Nivel onderzoek naar de implementatie van Krachtige basiszorg, de stappen die tot nu toe zijn gezet en hoe nu verder. Vragen kunnen via de chatfunctie gesteld worden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link.

Serie bijeenkomsten

Deze Goede Voorbeelden bijeenkomst is de tweede in een serie van vier. Op 24 juni is de eerste bijeenkomst. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, dan kan dat nog steeds. Lees meer…

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Irma Huizer of Leontien Sierts via info@achterstandsfondsen.nl.