UFA-scholing: De sTOPPERS!

In een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow wordt u meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet. Een doldwaze komedie over stoppen met roken. Een voorstelling die stof zal doen opwaaien. En de rook om uw hoofd laat verdwijnen…

Het einddoel? Zorgverleners op een andere manier naar stoppen met roken laten kijken. Hierna heeft u zin om in de praktijk rokers en mee-rokers wakker te schudden en het stoppen met roken weer een gespreksonderwerp te maken. Na de voorstelling gaat Ilona Statius Muller, huisarts en activiste voor de rookvrije generatie en actief in ‘Artsen slaan alarm‘, samen met Fien Huige de tweede helft verzorgen. Fien is fulltime stoppen met roken coach, voor onder andere Sinefuma. Tijdens de tweede helft wordt specifiek ingegaan op de Stoppen met roken problematiek binnen de achterstandswijken. Uiteraard is er tijd voor het zo belangrijke netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Mis deze speciale UFA-scholing niet!

Programma
17:30 – 18:00 uur – Ontvangst
18:00 – 18.45 uur – Voorstelling
18:45 – 19:45 uur – Buffet en netwerk
19.45 – 20.30 uur – Interactief deel met Ilona Statius Muller en Fien Huige
20:30 – 21:30 uur – Borrel 

Doelgroep
De voorstelling is bedoeld voor huisartsen, POH’s somatiek, POH’s GGZ, doktersassistenten, apothekers, buurtteammedewerkers en medewerkers verslavings- en daklozenzorg in het UFA-werkgebied. Er is beperkt plaats, dus meld u snel aan.

Datum en locatie
U bent dinsdag 19 november van harte welkom bij Figi Theater, Het Rond 2, 3701 HS in Zeist.   

Accreditatie
Deze scholing is geaccrediteerd voor 2 punten voor huisartsen, POH, POH-GGZ en doktersassistenten. 

Aanmelden
Schrijf u in via onderstaand inschrijfformulier.